depozitare-anvelope-rotiTAMauto iti ofera servicii de depozitare anvelope / roti, asa ca te invit sa lasi la noi setul sezonier, unde promitem ca le vom oferi tot ce au nevoie. Acestea vor fi depozitate pe rafturi speciale, protejate de lumina soarelui, de umezeala si de substante chimice ce le pot afecta, toate acestea intr-o locatie sigura. Le vom pregati pentru tine atunci cand va veni vremea sa le montezi din nou pe autovehicul.

Lasand anvelopele la noi vei putea folosi spatiul din garaj pe care l-ar fi ocupat pentru alte scopuri, de exemplu sa depozitezi masina de tuns iarba sau alte echipamente. Nu vei mai avea urme negre pe podea si nici nu va mai trebui sa iti murdaresti haine sau portbagajul la demontarea anvelopelor.

Putem stoca toate modelele si marcile. Pretul de depozitare este de 60 de lei pe sezon, chiar si pentru cele pe care nu le-ai achizitionat la TAMauto. Iti reamintim cu aceasta ocazie ca la noi poti gasi o gama larga de anvelope la cele mai bune preturi.

Beneficiile utilizarii serviciului nostru de hotel anvelope sunt reprezentate de faptul ca nu mai trebuie sa ridici si sa manipulezi tu anvelopele, astfel ca vei scapa de durerile de spate cauzate de ridicare de greutati si nu iti vei murdari hainele, vei avea mai mult spatiu in garaj. In ceea ce priveste depozitarea propriu-zisa, trebuie sa sti ca cladirea unde vor sta este complet asigurata si sigura, beneficiaza de control climatic, astfel ca vei putea sta linistit in extrasezon – anvelopele tale au parte de cel mai bun tratament.