PRINCIPIILE DE BAZA ALE ACHIZITIONARII DE ANVELOPE

Atunci cand anvelopele sunt complet uzate sau nu mai corespund nevoilor unui sofer, de obicei urmeaza procesul de cumparare si montare a unui nou set de anvelope. Motivele principale pentru care un sofer ar dori sa cumpere anvelope noi atunci cand actualul set de anvelope nu este uzat vor varia. De exemplu, un vehicul care tracteaza ( remorcheaza ) incarcaturi grele va avea nevoie de anvelope cu un indice de sarcina ( indice de incarcare ) ridicat, care sa faca fata la greutate. Daca un vehicul este condus intr-o zona cu foarte multa ploaie, soferul ar putea prefera sa achizitioneze noi anvelope care ofera o aderenta mai buna pe teren umed.

La cumpararea anvelopelor si la montarea acestora, personalul nostru autorizat va realiza o evaluare a nevoilor tale pentru a garanta cumpararea celui mai potrivit set de anvelope pentru autovehiculul tau. Un nou set de anvelope chiar poate face diferenta pentru vehiculul tau! Anvelopele potrivite pentru vehiculul tau, care sunt presurizate corect si sunt specifice sezonului reduc consumul de carburant, cresc siguranta si confortul la drum, per ansamblu. Odata ce un sofer a achizitionat un nou set de anvelope, pentru cele mai bune rezultate, acestea trebuie montate corect pe autovehicul, echilibrate, aliniate si umflate la presiunea corecta.

Indiferent de abordarea ta in alegerea unui nou set de anvelope, important este sa faci alegerea corecta! Suntem fericiti sa te ajutam sa gasesti anvelopele ideale pentru vehiculul tau! Contacteaza-ne chiar acum pentru a afla mai multe despre oferta noastra de anvelope, sau nu ezita sa rasfoiti catalogul nostru online.

DE CE AR TREBUI SA ACHIZITIONATI ANVELOPE DE LA TAMauto?

Daca anvelopele tale sunt uzate sau nu mai intrunesc cerintele ( anvelope necorespunzatoare ), trebuie sa iei in considerare achizitionarea si montarea unor noi anvelope la TAMauto – Depozitul tau de anvelope!

Atunci cand anvelopele se uzeaza, performanta acestora scade. Anvelopele uzate se incalzesc mai usor, pot fi perforate mai usor ( pana de cauciuc ) si sunt mai putin eficiente la drum. In aceste cazuri, creste si pericolul pentru sofer si ceilalti participanti la trafic. Cu toate acestea, inlocuirea anvelopelor atunci cand acestea s-au uzat nu este singurul motiv pentru inlocuirea lor. In functie de mediul inconjurator si de nevoi este uneori recomandat sa cumperi si sa instalezi un nou set de anvelope, chiar daca cel pe care il ai este aparent in regula. Acest lucru se intampla atunci cand anvelopele nu sunt potrivite pentru nevoile tale, iar folosirea incorecta le va uza mai rapid.

Anvelopele pentru vehicul trebuie sa fie de dimensiunea corecta, si ar trebui sa fie achizitionate in seturi de cate patru, sau macar in seturi de doua pe fiecare osie. Daca ai nevoie de ajutor pentru identificarea anvelopelor potrivite, personalul nostru te poate ajuta. Daca doresti sa achizitionezi sau sa montezi un nou set de anvelope, contacteaza-ne.

TAMauto ofera servicii specializate de vanzare si montare de anvelope si se mandreste cu abilitatea de a veni in intampinarea nevoilor clientilor din Timisoara si zonele invecinate.