Societatea comerciala Tamalinoto SRL a fost inființată în anul 1995, ca afacere de familie. De atunci si pana acum au trecut 21 de ani frumosi, ani in care noi am crescut de la un an la altul, am acumulat experienta, am marit gama de servicii pe care le oferim. In acesti ani am invatat ca relația cu clientul este cea mai importantă si ca o relatie frumoasa si de lunga durata se construieste prin incredere, comunicare, atentie la detalii si servicii profesionale de calitate.

Cei 21 de ani de activitate ne-au adus mai aproape de clienții noștri, prin servicii personalizate de calitate la preturi rezonabile. In toti acesti ani am furnizat servicii auto si am montat anvelope pentru mii de clienti satisfacuti, motiv pentru care ei revin, din nou si din nou, ori de cate ori au nevoie. Noi ascultam de clientii nostri si suntem mandri ca am fost capabili sa construim o afacere care a fost modelata de feedback-ul clientilor nostri si de sprijinul continuu al acestora.

In prezent, TAMauto vă oferă o gamă largă de servicii, si anume: verificare si reparatii auto, servicii vulcanizare, cosmetica auto, anvelope, piese auto si accesorii, geometrie roti 3D, hotel anvelope, tractari auto. TAMauto vă pune la dispozitie un pachet de servicii complet fiind un centru specializat pentru servicii auto și vânzare de anvelope noi și second hand, cu două puncte de lucru în Timișoara.

Ne mândrim cu echipa noastră experimentată, cu produsele si serviciile de înaltă calitate și cu tehnica de vârf pe care o punem la dispoziția clienților noștri.

Serviciile oferite sunt executate cu aparatura de ultimă generație, ce include un aparat Beissbarth Easy 3D, pentru alinierea computerizată a roților, unic în Timișoara. Deasemenea, distribuim anvelope noi ale unor branduri renumite precum: Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Continental, Hankook, Nokian, Pirelli, Firestone, Barum, Debica, GT Radial, Semperit, Viking etc., dar și o mulțime de anvelope second hand în stare excelentă, la cele mai bune prețuri, fiind astfel convinși ca la noi veti găsiți ceea ce vă doriți.

Tehnicienii noștri sunt calificați, având fiecare minim 5 ani de experiență în domeniu si vă pot ajuta să luați cele mai bune decizii în funcție de nevoile si dorintele voastre, totul la un preț corect.

Apreciem cu adevarat feedback-ul vostru astfel incat daca aveti sugestii privind modul in care putem imbunatati orice aspect al serviciilor noastre va rog sa-mi trimiteti direct un e-mail. Eu sper sa am posibilitatea sa va urez bun venit la TAMauto si astept cu nerabdare sa va oferim servicii de calitate la un pret corect.

Asadar, de ce sa nu incercati serviciile noastre?

Eu sunt convins ca veti fi impresionati. Vă stăm la dispoziție la oricare dintre cele două puncte de lucru, la telefon sau online. Vezi locațiile pe hartă și programul de funcționare.

Adrian Alin GALAN
Director General la TAMauto

* Alături de timișoreni din 1995